Eerste Hulp Bij Participatie

Participatie nog leuker én beter!

  • 14 Februari 2023
  • ONLINE 
  • 12.00 - 13.00
  • Deelname is gratis

  SMARTICIPATIE EN METT

  Smarticipatie en Mett slaan de handen ineen om de visuele, digitale tools van Smarticipatie nu ook binnen het Mett-platform beschikbaar te maken.

  Inwoners betrekken bij de plannen van jouw gemeente, waterschap of provincie is niet eenvoudig. Je moet ruim de tijd nemen om mensen te informeren, nut en noodzaak goed uitleggen en het moet natuurlijk ook gewoon leuk zijn om deel te nemen aan een participatietraject. Laagdrempelig, visueel en liefst locatiegebonden. Zodat inwoners een goed beeld krijgen van de herinrichtingsplannen, de energietransitie of die nieuwe speeltuin en er graag over meedenken.

  In combinatie met de zeer uitgebreide functionaliteiten van het Mett-platform – waar online participatie ook een prominente plek inneemt – ontstaat door de nieuwe samenwerking één centrale plek waar alle informatie en lokale belevingsdata bijeenkomen. Volledig veilig én toegankelijk.

  Tijdens deze lunch Webinar op dinsdag 14 februari laten we zien hoe de samenwerking tussen Smarticipatie en Mett in de praktijk werkt en hoe je in drie stappen jouw participatietraject verrijkt.

  Mett        logo-smarticipatie-purple

   

  WEBINAR HOSTS

  Natalie Rohlof
  Natalie Rohlof
  Relatie Manager Mett
  _0003_WYKO
  Wyko Coopman
  Participatie consultant Smarticipatie

  PROGRAMMA

  11.50 - 12.00 Digitale inloop

  12.00 - 13.00 Webinar

   


  IK BEN ER GRAAG BIJ