Inspiratie nodig?

  Participatie nog leuker én beter!

   • 27 September 2022
   • ONLINE 
   • 12.00 - 13.00
   • Deelname is gratis

   SMARTICIPATIE EN METT

   Smarticipatie en Mett slaan de handen ineen om de visuele, digitale tools van Smarticipatie nu ook binnen het Mett-platform beschikbaar te maken.

   Inwoners betrekken bij de plannen van jouw gemeente, waterschap of provincie is niet eenvoudig. Je moet ruim de tijd nemen om mensen te informeren, nut en noodzaak goed uitleggen en het moet natuurlijk ook gewoon leuk zijn om deel te nemen aan een participatietraject. Laagdrempelig, visueel en liefst locatiegebonden. Zodat inwoners een goed beeld krijgen van de herinrichtingsplannen, de energietransitie of die nieuwe speeltuin en er graag over meedenken.

   In combinatie met de zeer uitgebreide functionaliteiten van het Mett-platform – waar online participatie ook een prominente plek inneemt – ontstaat door de nieuwe samenwerking één centrale plek waar alle informatie en lokale belevingsdata bijeenkomen. Volledig veilig én toegankelijk.

   Tijdens deze lunch Webinar op dinsdag 27 september laten we zien hoe de samenwerking tussen Smarticipatie en Mett in de praktijk werkt en hoe je in drie stappen jouw participatietraject verrijkt.

   Mett        logo-smarticipatie-purple

    

   WORKSHOPLEIDERS

   Natalie Rohlof
   Natalie Rohlof
   Relatie Manager Mett
   frank
   Frank van Ballegooyen
   Eigenaar Smarticipatie

   PROGRAMMA

   11.50 - 12.00 Digitale inloop

   12.00 - 13.00 Webinar

    


   IK BEN ER GRAAG BIJ