Inspiratie nodig?

  Clearly.Projects

  • 23 februari 2023
  • ONLINE
  • 10.00 - 11.00
  • Deelname is gratis

  CLEARLY EN SMARTICIPATIE

  Clearly en Smarticipatie zoeken elkaar op! Door hard- en software te combineren zorgen we ervoor dat waardevolle informatie uit de leefomgeving écht praktisch inzetbaar is. Hiermee bereiken we samen met inwoners én professionals een zo passend mogelijk eindresultaat.

  Hoe kan Clearly gecombineerd worden met de Smarticipatie-methode en digitale tools? Hoe ziet dat er dan uit in een Clearly-omgeving? En belangrijker nog: wat zijn de voordelen voor de gebruikers?

  Hier vertellen we meer over tijdens deze Webinar. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten we zien wat de meerwaarde is van beide oplossingen.

  SPREKERS

  frank
  Frank van Ballegooyen
  Initiatiefnemer & partner, Smarticipatie
  Casper van Vulpen
  Casper van Vulpen
  Director of sales, Future Insight (Clearly)

  PROGRAMMA

  9.50 - 10.00 Digitale inloop

   

  10.00 - 10.25 Introductie Smarticipatie

  De Smarticipatie tools en methode gaan uit van een ‘full-loop’-model. Dus participatie is er altijd en overal, is altijd maatwerk en kan nooit te vroeg beginnen. Om de juiste vragen te stellen in een enquête is inzicht in omgevingsinformatie van belang. De samenwerking met de omgeving start al voordat het project start.

  10.25 - 10.50 Introductie Clearly.Projects

  Future Insight heeft onder de naam Clearly.Projects een online samenwerkingplatform ontwikkeld voor projecten in de leefomgeving. Door een unieke combinatie van processen en projectdata op een 2D of 3D kaart, biedt Clearly optimaal inzicht en ondersteuning bij projecten. 

  10.50 - 11.00 Q&A


  IK BEN ER GRAAG BIJ