<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=308277805434935&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Participatie slimmer organiseren?   073 782 02 98

  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Strand, slippers en cocktails...

Misschien zit je nog lekker op het strand. Met je slippers aan of beter nog: op blote voeten in het warme zand…

Een lekkere cocktail voor je neus. Je weet wel, zo eentje met een felroze parapluutje. Dat is pas echt genieten, toch?

Zelf heb ik net een heerlijke, zonovergoten vakantie gevierd in Picardisch Wallonië (grens van België en Frankrijk). Op een prachtig ecologisch park genoten van waardevolle familietijd, rust en bezinning. Voor mij staat vakantie altijd gelijk aan een mooi moment van terugblikken en vooruitkijken. Wat hebben we met z’n allen al bereikt dit jaar? Wat ging er goed? Welke ideeën gaan we nog verder uitwerken? Met wie willen we samenwerken?

Het lijkt er hoe dan ook op dat we de komende tijd met z’n allen voor een enorme klus staan. Verduurzaming, mobiliteit, woningbouwopgave…

En dat terwijl er een nijpend tekort is aan gekwalificeerd personeel en bouwkosten de pan uit rijzen.

Gebiedsontwikkeling met de gebruiker centraal is makkelijker gezegd dan gedaan. Om te weten welke behoeften er zijn, is participatie noodzakelijk. En niet voor niets verankerd in de aanstaande Omgevingswet.

Smarticipatie is ervan overtuigd dat publieksparticipatie slimmer én leuker kan! In de komende maanden hebben we weer een bomvolle agenda met evenementen, beurzen en (gezamenlijke) workshops om je vooral te inspireren op het gebied van participatie.

Wil je na alle cocktails meer weten over hoe je ontwikkelt in minder tijd tegen minder kosten?

Neem een kijkje op onze komende eventspagina

Wil je meer weten? Of wil je sparren over slimme digitale participatie? Dan ben je altijd welkom voor een (digitale) kop koffie.

IK WIL (DIGITALE) KOFFIE

Team Smarticipatie

Team Smarticipatie

Topics: 2022, Trends, Advies, Frank

Meer berichten