<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=308277805434935&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Participatie slimmer organiseren?   073 782 02 98

  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

30 maart 2023 | De Participatieparade

Terugblik de Participatieparade

Hoe maak je van participatie een feestje in plaats van gedoe? Hoe voldoe je aan alle regels van de nieuwe Omgevingswet èn doe je inspiratie voor je project op? Hoe haak je lastig bereikbare doelgroepen aan? Wat doe je als buurtbewoners zich ineens groeperen tot actiegroep?

Allemaal vragen waar deelnemers antwoord op kregen tijdens de allereerste editie van de Participatieparade op 30 maart 2023!

Een middag met inhoudelijke sprekers en leuke inspiratiesessies, succesvolle en minder succesvolle voorbeelden en een schat aan participatietools om in te zetten.

Afbeelding1Tijdens de parade kon je deelnemen aan twee inspiratiesessies en op de informatiemarkt inspiratie opdoen bij aanbieders van -online én offline- tools die in te zetten zijn tijdens een participatieproces. Uiteraard was Smarticipatie van de partij, net als Citizenlab, De Bouwapp, Jager Betekent, Mett, Parolo en Qandr.

De Participatieparade is een initiatief van AM, Antea Group, BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, BuurtBoost, De Wijde Blik, DID Vastgoedontwikkeling, NEPROM, Synchroon en VORM. 

De parade was voor iedereen die werkzaam is in de wereld van het vastgoed en vanuit zijn of haar commerciële of (semi)publieke functie te maken heeft met participatievraagstukken. In totaal waren ruim 100 participatieprofessionals bij elkaar verzameld in Utrecht. 

Voor Smarticipatie was dit event tevens de lancering van onze eigen krachtige kop participatiekoffie. Een goed begin van vele inspirerende gesprekken. Ook zin in een bakkie? We maken graag een afspraak!

Ik wil (digitale) koffie!Afbeelding2-1