Weten hoe participatie waardevol wordt?   073 782 02 98

  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Adviesbureaus

Samenwerking tussen overheden en adviesbureaus verandert.

De klassieke benadering van opdrachtgever en opdrachtnemer maakt steeds vaker plaats voor een integrale ketenbenadering en een publiek-private samenwerking (PPS).

Op allerlei vlakken is de rol van adviesbureaus onmisbaar bij de ontwikkeling van een gezonde en bereikbare leefomgeving. Denk hierbij niet alleen aan civieltechnische of stedenbouwkundige kennis en ondersteuning, maar zeker ook aan hulp op het gebied van duurzaamheid, energie en communicatie.

Er wordt steeds vaker van bureaus verlangd om ook de participatie voor hun rekening te nemen. Waar sommigen dit integreren in hun dienstverlening, zoeken anderen vaak naar specialisten of 'onderaannemers' om dit te organiseren. Smarticipatie biedt een oplossing voor beiden.

De digitale en visuele tools van Smarticipatie zijn namelijk specifiek ontwikkeld om participatie voor iedereen leuker en laagdrempeliger te maken. Je kunt direct zelf aan de slag of wij nemen jouw participatievraagstuk uit handen en ontzorgen je tijdens het project. Ontdek het zelf... 

Bekijk onze inspirerende projecten

Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee doet onderzoek naar hoe de dorpen qua klimaat zo goed mogelijk voorbereid kunnen zijn op de toekomst. Uiterlijk in 2050 verwarmen w.

Denk en doe mee: Gebiedsvisies gemeente Opmeer

De gemeente Opmeer gaat twee centrumgebieden aanpakken; dorpscentrum Opmeer-Spanbroek en Hoogwoud-Oost. In beide gebieden spelen allerlei belangen, id.

Op zoek naar het verhaal van Land van Cuijk

De nieuwe gemeente Land van Cuijk is op zoek naar haar identiteit. Hiervoor is het belangrijk om de verhalen in kaart te brengen. Dit is gedaan met be.

Plan een demo

Leer meer over de uitgebreide methode van Smarticipatie en ontdek samen de kracht van participatie!

David Verweij-1