<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=308277805434935&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Participatie slimmer organiseren?   073 782 02 98

  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Adviesbureaus

Samenwerking tussen overheden en adviesbureaus verandert.

De klassieke benadering van opdrachtgever en opdrachtnemer maakt steeds vaker plaats voor een integrale ketenbenadering en een publiek-private samenwerking (PPS).

Op allerlei vlakken is de rol van adviesbureaus onmisbaar bij de ontwikkeling van een gezonde en bereikbare leefomgeving. Denk hierbij niet alleen aan civieltechnische of stedenbouwkundige kennis en ondersteuning, maar zeker ook aan hulp op het gebied van duurzaamheid, energie en communicatie.

Er wordt steeds vaker van bureaus verlangd om ook de participatie voor hun rekening te nemen. Waar sommigen dit integreren in hun dienstverlening, zoeken anderen vaak naar specialisten of 'onderaannemers' om dit te organiseren. Smarticipatie biedt een oplossing voor beiden.

De digitale en visuele tools van Smarticipatie zijn namelijk specifiek ontwikkeld om participatie voor iedereen leuker en laagdrempeliger te maken. Je kunt direct zelf aan de slag of wij nemen jouw participatievraagstuk uit handen en ontzorgen je tijdens het project. Ontdek het zelf... >> 

Bekijk onze inspirerende projecten

Nieuw ondernemingsplan - Stadlander

Interview met Bianca Jacobs, communicatiemanager, woningcorporatie Stadlander. Stadlander is in 2023 aan de slag gegaan met een nieuw Ondernemingsplan.

Recreatieonderzoek Nieuw Wulven - Staatsbosbeheer

Met meer dan 1.000 respondenten heeft Staatsbosbeheer afgelopen zomer een uniek inkijkje gekregen in het recreatiegedrag van bezoekers in het park Nie.

Duurzame Polder - Gemeente Oss | Den Bosch

In de Duurzame Polder willen gemeenten Oss en ’s-Hertogenbosch, de provincie Noord-Brabant en het Rijk duurzame energie opwekken met windmolens. Met g.

Hulp bij participatie

Leer meer over de slimme tools en methode van Smarticipatie en ontdek samen de kracht van participatie!

David