<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=308277805434935&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Participatie slimmer organiseren?   073 782 02 98

  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

geobuzz 2023

De GeoBuzz stond dit jaar in het teken van slim samenwerken. Afgelopen 21 en 22 juni in De Nieuwe Stad in Amersfoort kwamen  zo'n 1.500 professionals samen om te ontdekken wat dat dan betekent. Gedurende twee prachtige zonnige dagen -met een buitje voor het stof- konden bezoekers ontmoeten, informatie delen en verbinding maken. GeoBuzz is een samenwerking van de geosector met Earth Valley.

GeoBuzz-Banner-scaled
Frank van Ballegooyen van Smarticipatie en Maurits Dorlandt van de HAS Green Academy inspireerden de aanwezigen over de kracht van datagedreven werken én de kracht van GIS bij participatie.

Slim samenwerken aan de toekomstige leefomgeving

De geosector -met zijn slimme innovaties en slimme oplossingen- biedt het fundament voor het werk van mensen die betrokken zijn bij, besluiten over en uitvoering geven aan maatschappelijk opgaven.

Er werd een breed congresprogramma aangeboden voor bestuurders (wethouders), managers, medewerkers uit maatschappelijke domeinen en de geo-deskundigen.

Het thema van dit jaar was de klimaatopgave en de woningbouwopgave. Daarnaast was er een speciaal programma voor studenten. Zij konden actief kennis maken met de carrière mogelijkheden bij de bedrijven en overheden die aanwezig waren op GeoBuzz.

Wil je de presentatie van Smarticipatie en Has Green Academy terugkijken? En ontdekken of GIS daadwerkelijk waardeloos is....?

Klik dan op onderstaande foto.