<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=308277805434935&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Participatie slimmer organiseren?   073 782 02 98

  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

13 oktober | LOMD

Terugblik Landelijke Omgevingsmanagementdag

Op 13 oktober 2023 werd de 12e editie van de Landelijke Omgevingsmanagementdag gehouden in Congrescentrum 1931 te 's-Hertogenbosch. Dé landelijke bijeenkomst voor omgevingsmanagers. Ook Smarticipatie was weer van de partij. 

Het thema van dit jaar was "Onbevangen ontmoeten" want ontmoeten is voor de omgevingsmanager dagelijkse kost. Maar lukt het ook om te ontmoeten zonder in hokjes te denken en verwachtingen in te kleuren? Een vraag waar wij van Smarticipatie wel wat mee kunnen.


Knipsel-2

Smarticipatie workshop

Slimme digitale participatie voor onbevangen betrokkenheid DIY

Vanuit Smarticipatie hebben Frank van Ballegooyen en Wyko Coopman een workshop verzorgd. Slimme digitale participatie doe je visueel en met locatie intelligentie. Want met toegankelijke en interactieve tools vergroot je betrokkenheid, verbeter je informatie-uitwisseling en verrijk je participatieve ervaring. Verlaag de drempels van traditionele participatieprocessen, verzamel meer diversiteit aan meningen en betrek een aanzienlijk bredere groep mensen.

Het is belangrijk dat slimme digitale participatie inclusief is en dat de technologische tools gemakkelijk toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht hun digitale vaardigheden of achtergrond.
Tijdens deze interactieve workshop kwamen verschillende voorbeelden langs en konden de deelnemers zelf ervaren hoe het werkt!

              frank     _0003_WYKO

Zelf online participeren?
Wil je zelf de kracht van online participatie ervaren? Kijk dan hier.