<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=308277805434935&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Participatie slimmer organiseren?   073 782 02 98

  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

6 April 2023 | Webinar | Smarticipatie en Clearly.Projects

Webinar Smarticipatie & Clearly.Projects

Burgerparticipatie en omgevingsmanagement in één!

Smarticipatie en Clearly combineren 'zachte' belevingsdata met 'harde' projectdata. Hierdoor ontstaat een compleet beeld van de leefomgeving dat écht praktisch inzetbaar is. Inwoners en professionals zorgen samen voor een succesvol project!

Hoe kunnen digitale tools van Smarticipatie worden gecombineerd met Clearly.Projects? Hoe ziet dat er dan uit in een digitale omgeving? En belangrijker nog: wat zijn de voordelen voor de gebruikers?


Op deze vragen gaven we een antwoord tijdens de gezamenlijke webinar op 6 april. Heb je de Webinar gemist of wil je hem nog eens rustig terugkijken? Dat kan!

 

Smarticipatie (video vanaf 3m52) De Smarticipatie tools en methode gaan uit van een ‘full-loop’-model. Dus participatie is er altijd en overal, is maatwerk en kan nooit te vroeg beginnen. Door offline met online participatie te combineren ontstaat snel een visueel beeld op de digitale kaart van wensen en behoeftes van de leefomgeving. En start de samenwerking al voordat het project start.

Clearly.Projects (video vanaf 22m32) Future Insight heeft onder de naam Clearly.Projects een online samenwerkingplatform ontwikkeld voor projecten in de leefomgeving. Door een unieke combinatie van processen en projectdata op een 2D of 3D kaart, biedt Clearly optimaal inzicht en ondersteuning bij projecten. 

SPREKERS & PDF

 Frank van Ballegooyen    casper van vulpen    pdf logo-1