Eerste Hulp Bij Participatie

  MapTable

  MapTable De MapTable is een digitale ontwerptafel, waarop mensen hun eigen ideeën kwijt kunnen. De tafel is gekoppeld aan een geografisch informatiesysteem (GIS). De touchscreen tafel biedt geweldige interactieve en visuele ondersteuning bij elk planproces.

  De MapTable kan voor uiteenlopende projecten worden ingezet. Denk aan evenementen, bewonersavonden, presentaties of cursussen. Met een MapTable krijgt iedereen de mogelijkheid om op een slimme en innovatieve manier met elkaar de dialoog aan te gaan. Zo kan iedereen zijn of haar stem laten horen!

  Voordelen

  • Mobiliteit
   De MapTable is super mobiel en wendbaar. Inclusief trolley, 360° draaibare zwenkwielen en het interactieve blad dat horizontaal en verticaal is te draaien.
  • Compact vervoer
   Ondanks de grote afmetingen is de MapTable erg compact te vervoeren, zonder demontage.
  • Door iedereen te gebruiken
   Dankzij de instelbare hoogte en kindvriendelijke vormgeving is de MapTable door jong en oud te gebruiken. Het tafelblad biedt ruimte voor muis en toetsenbord en is uit te rusten met je eigen kleur en logo.
  • Technisch geavanceerd
   De computer in de MapTable is van hoge kwaliteit, inclusief groot geheugen en diverse aansluitingen. Je kunt makkelijk schakelen tussen projecten en de tafel is eenvoudig te bedienen.

  Sinds de lancering van de eerste MapTable in 2005, hebben duizenden gebruikers de MapTable ingezet voor hun participatietrajecten. En met succes!

  Gebruikerservaringen

   

  In onderstaande video gaan mensen samen de dialoog aan rondom een MapTable:

  HubSpot Video

  Meer weten?

  Benieuwd naar de eindeloze toepassingen van een MapTable? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden je vragen en vertellen je graag meer over de kosten en mogelijkheden