<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=308277805434935&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Weten hoe participatie waardevol wordt?   073 782 02 98

 • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Maptionnaire

HubSpot Video

Maptionnaire faciliteert digitale participatie op een leuke, laagdrempelige en visuele manier. Het is een participatietool waarmee ideeën en belevingen letterlijk op de kaart worden gezet. Naast het stellen van allerlei standaard enquêtevragen, kan een Maptionnaire enquête gebruikt worden als digitale A0-kaart waarop respondenten kunnen tekenen.

Zo vind je antwoord op vragen als:

 • Waar voelt u zich onveilig?
 • Welke locaties vindt u geschikt voor windmolens?
 • Hoe fietst u van huis naar werk?

Maptionnaire is bijzonder intuïtief en vereist geen enkele technische achtergrond of kennis. Dankzij de eenvoudige en krachtige tool is het mogelijk om iedereen op een visuele manier te betrekken bij zijn of haar leefomgeving. Zo kan locatie gebonden informatie makkelijk gedeeld én ingewonnen worden.

Bekijk de demo

 

Voordelen

 • Gebruiksvriendelijk
  De tool werkt met herkenbare tekens en een duidelijke structuur. Toegankelijk op elk device en makkelijk te gebruiken, in te richten en begrijpen. Met veel analyse- en visualisatiemogelijkheden.
 • Levert méér op
  Je bereikt een veel grotere groep, die ook nog eens veel gemakkelijker kan meedoen. Je kunt participeren wanneer, waar en hoe je wilt. Resultaten zijn veel makkelijker te analyseren én te delen. Door de hogere respons creëer je meer draagvlak.
 • Multi inzetbaar
  De tool is voor veel projecten en door verschillende afdelingen te gebruiken. Met een goede borging van Maptionnaire in de organisatie wordt participatie de regel in elk proces.
 • Uitstekende en heldere prijs-/kwaliteitverhouding
  Maptionnaire is in verschillende vormen (en dus prijzen) verkrijgbaar.
 • Veilig te gebruiken
  Voldoet volledig aan alle wettelijke eisen en richtlijnen op het gebied van veiligheid (AVG) en web-toegankelijkheid (WCAG).

 

Participatie werkt!

Participatietrajecten waarbij Maptionnaire is ingezet, hebben aangetoond dat de formule werkt.

Succesverhalen

 

Ook aan de slag met Maptionnaire?

Neem dan contact met ons op! Ook als je nog vragen hebt over hoe Maptionnaire voor jou het verschil kan maken. Of graag een demo of workshops wil. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten.

Bekijk onze inspirerende projecten

Recreatieonderzoek Nieuw Wulven - Staatsbosbeheer

Met meer dan 1.000 respondenten heeft Staatsbosbeheer afgelopen zomer een uniek inkijkje gekregen in het recreatiegedrag van bezoekers in het park Nie.

Duurzame Polder - Gemeente Oss | Den Bosch

Maar liefst 1.150 respondenten in en rondom de Duurzame Polder (gebied tussen Oss en Den Bosch) hebben deze zomer meegedaan aan een ontwerpend onderzo.

Invulling van de Havenkade – Gemeente Assen

Deze zomer heeft de gemeente Assen haar inwoners gevraagd mee te denken over de toekomstige invullen va de Havenkade. Een zeer visuele bevraging. Them.

Plan een demo

Leer meer over de uitgebreide methode van Smarticipatie en ontdek samen de kracht van participatie!

David Verweij-1