<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=308277805434935&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Participatie slimmer organiseren?   073 782 02 98

  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Online Responskaart

Online ResponsekaartHoe koppel je transparant en eenvoudig je responsdata terug?

Dat gebeurt nu vaak in tekstvorm, op projectwebsites, social media of in lokale nieuwsbladen. Maar ook kaartmateriaal kun je eenvoudig terugkoppelen.

Met de online responskaart krijgt iedereen een eigen inkijkje in de resultaten op de kaart. Jij bepaalt hoe de kaart eruit komt te zien en welke resultaten relevant zijn om te tonen.

Voordelen

  • Direct en eenvoudig de resultaten bekijken op de kaart.
    Per locatie is te zien welke reactie er op die specifieke plek is gegeven. Voor respondenten is het leuk en nuttig om te zien dat hun respons daadwerkelijk in kaart is gebracht.
  • Inzicht in de mening van andere respondenten.
    Met eenvoudige filterknoppen bekijken bezoekers hoe bijvoorbeeld mannen, inwoners van hun eigen wijk of leeftijdsgenoten gereageerd hebben op bepaalde locatievragen.
  • Zelf bepalen welke data relevant is en wordt gedeeld.
    Relevante data vormt een mooi uitgangspunt voor eventuele vervolggesprekken. Je kunt gemakkelijk filteren op specifieke onderwerpen.

Wil je meer weten over de Online Responskaart?

Neem dan contact met ons op! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Bekijk onze inspirerende projecten

Nieuw ondernemingsplan - Stadlander

Interview met Bianca Jacobs, communicatiemanager, woningcorporatie Stadlander. Stadlander is in 2023 aan de slag gegaan met een nieuw Ondernemingsplan.

Recreatieonderzoek Nieuw Wulven - Staatsbosbeheer

Met meer dan 1.000 respondenten heeft Staatsbosbeheer afgelopen zomer een uniek inkijkje gekregen in het recreatiegedrag van bezoekers in het park Nie.

Duurzame Polder - Gemeente Oss | Den Bosch

In de Duurzame Polder willen gemeenten Oss en ’s-Hertogenbosch, de provincie Noord-Brabant en het Rijk duurzame energie opwekken met windmolens. Met g.

Hulp bij participatie

Leer meer over de slimme tools en methode van Smarticipatie en ontdek samen de kracht van participatie!

David Verweij-1