<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=308277805434935&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Participatie slimmer organiseren?   073 782 02 98

 • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Dagen.App

Dagen.AppBeschikbare en ingewonnen belevingsdata wil je delen met je doelgroepen. Dat kan met de Data Generation Application, kortweg Dagen.App.

Dit online dashboard laat (enquête-)data zien op een interactieve manier, onder meer in duidelijke grafieken.

Je kunt de gegevens ook filteren op basis van antwoord of locatie, snel en efficiënt. Zo zijn de resultaten van bijvoorbeeld Maptionnaire voor iedereen (professional én inwoner) transparant en inzichtelijk.

Voordelen

 • Analyse & rapportage
  Het resultaat van je enquête is snel en efficiënt te analyseren. Met de rapportage-knop zie je alle responsdata in één groot overzicht. Of kies voor filters die interactief de resultaten aanpassen.
 • Tabblad per thema
  Soms bestaat een enquête uit verschillende thema’s. Dan kies je voor elk thema een eigen tabblad. Zo worden de analyse en het inzicht eenvoudiger.
 • Geografisch inzicht
  Het dashboard toont de geografische responsdata op de standaard achtergrondkaart, een andere kaart, of zelfs eigen kaartmateriaal.
 • Slimme filters
  Naast filteren op antwoorden kun je ook ruimtelijke filters toepassen. Bijvoorbeeld door een gebied op de kaart te tekenen om alleen de respondenten in dat gebied te selecteren. Of filter op kenmerken van de respondent, zoals geslacht of leeftijd.

Klik hieronder op de kaart en zie hoe het Dagen.App dashboard werkt

Hieronder zie je een voorbeeld van een Dagen.App Dashboard. Scroll en zoom op de kaart om naar de responsdata te gaan. Klik vervolgens op een punt op de kaart en zie alle ingevulde details.

 • Wil je data filteren?
  Klik dan op een kleur in de legenda links (bijvoorbeeld een leeftijdscategorie). De data op de kaart verandert direct mee. Voeg met één klik nog een filter toe of klik nogmaals om het filter weer op te heffen.
 • Wil je snel een warmtekaart zien?
  Klik dan op één van de thermometer-icoontjes rechts op de kaart. Je kunt hier ook eenvoudig de achtergrondkaart wijzigen of via het vergrootglas zoeken op specifieke antwoorden.
 • Hou je meer van diagrammen?
 • Klik dan rechtsboven op de knop 'Alle vragen' en je komt in het tweede tabblad. Ook hier kun je weer filteren en zelfs meerdere filters tegelijk gebruiken om uit te komen bij je gewenste dashboard-data.

Wil je meer weten over de Dagen.App?

Neem dan contact met ons op! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Bekijk onze inspirerende projecten

Nieuw ondernemingsplan - Stadlander

Interview met Bianca Jacobs, communicatiemanager, woningcorporatie Stadlander. Stadlander is in 2023 aan de slag gegaan met een nieuw Ondernemingsplan.

Recreatieonderzoek Nieuw Wulven - Staatsbosbeheer

Met meer dan 1.000 respondenten heeft Staatsbosbeheer afgelopen zomer een uniek inkijkje gekregen in het recreatiegedrag van bezoekers in het park Nie.

Duurzame Polder - Gemeente Oss | Den Bosch

In de Duurzame Polder willen gemeenten Oss en ’s-Hertogenbosch, de provincie Noord-Brabant en het Rijk duurzame energie opwekken met windmolens. Met g.

Hulp bij participatie

Leer meer over de slimme tools en methode van Smarticipatie en ontdek samen de kracht van participatie!

David Verweij-1