<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=308277805434935&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Participatie slimmer organiseren?   073 782 02 98

  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Duurzame Polder - Gemeente Oss | Den Bosch

In de Duurzame Polder willen gemeenten Oss en ’s-Hertogenbosch, de provincie Noord-Brabant en het Rijk duurzame energie opwekken met windmolens. Met grote zorgvuldigheid zoeken zij samen naar de juiste locatie voor deze windturbines, want een dergelijk initiatief heeft vaak een grote impact op de leefomgeving. 

Om met zo veel mogelijk omwonenden en andere belanghebbenden in gesprek te komen tijdens het ontwerpend onderzoek, werd de Smarticipatie Methode ingeschakeld.

Van 30 mei tot en met 11 juni 2023 namen maar liefst ruim 1.150 inwoners deel aan de eerste online consultatie over de Duurzame Polder. In de digitale omgeving van Maptionnaire werden belanghebbenden geïnformeerd over de laatste resultaten van het ontwerpend onderzoek en kreeg iedereen de kans om daarop te reageren.

De reacties hielpen om -in zeer korte tijd- de belangen in en rondom het gebied nog beter af te wegen en letterlijk digitaal in kaart te brengen. 

Afbeelding1-1

Afbeelding2

Meer weten over het project? Kijk dan op https://www.duurzamepolder.nl/


Hulp nodig bij jouw participatieproject? Of meer weten over de digitale, gebiedsgerichte participatietools van Smarticipatie?

KLIK HIER!

Default author


Maptionnaire, Duurzaamheid, Publieksparticipatie, 2023

Plan een demo

Leer meer over de succesvolle methode en digitale tools van Smarticipatie en ontdek samen de kracht van participatie!

AILEEN-1