Weten hoe participatie waardevol wordt?   073 782 02 98

 • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

MapTable

MapTable De MapTable is een digitale ontwerptafel, waarop mensen hun eigen ideeën kwijt kunnen. De tafel is gekoppeld aan een geografisch informatiesysteem (GIS). De touchscreen tafel biedt geweldige interactieve en visuele ondersteuning bij elk planproces.

De MapTable kan voor uiteenlopende projecten worden ingezet. Denk aan evenementen, bewonersavonden, presentaties of cursussen. Met een MapTable krijgt iedereen de mogelijkheid om op een slimme en innovatieve manier met elkaar de dialoog aan te gaan. Zo kan iedereen zijn of haar stem laten horen!

Voordelen

 • Mobiliteit
  De MapTable is super mobiel en wendbaar. Inclusief trolley, 360° draaibare zwenkwielen en het interactieve blad dat horizontaal en verticaal is te draaien.
 • Compact vervoer
  Ondanks de grote afmetingen is de MapTable erg compact te vervoeren, zonder demontage.
 • Door iedereen te gebruiken
  Dankzij de instelbare hoogte en kindvriendelijke vormgeving is de MapTable door jong en oud te gebruiken. Het tafelblad biedt ruimte voor muis en toetsenbord en is uit te rusten met je eigen kleur en logo.
 • Technisch geavanceerd
  De computer in de MapTable is van hoge kwaliteit, inclusief groot geheugen en diverse aansluitingen. Je kunt makkelijk schakelen tussen projecten en de tafel is eenvoudig te bedienen.

Sinds de lancering van de eerste MapTable in 2005, hebben duizenden gebruikers de MapTable ingezet voor hun participatietrajecten. En met succes!

Gebruikerservaringen

 

In onderstaande video gaan mensen samen de dialoog aan rondom een MapTable:

HubSpot Video

Meer weten?

Benieuwd naar de eindeloze toepassingen van een MapTable? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden je vragen en vertellen je graag meer over de kosten en mogelijkheden

Bekijk onze inspirerende projecten

Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee doet onderzoek naar hoe de dorpen qua klimaat zo goed mogelijk voorbereid kunnen zijn op de toekomst. Uiterlijk in 2050 verwarmen w.

Denk en doe mee: Gebiedsvisies gemeente Opmeer

De gemeente Opmeer gaat twee centrumgebieden aanpakken; dorpscentrum Opmeer-Spanbroek en Hoogwoud-Oost. In beide gebieden spelen allerlei belangen, id.

Op zoek naar het verhaal van Land van Cuijk

De nieuwe gemeente Land van Cuijk is op zoek naar haar identiteit. Hiervoor is het belangrijk om de verhalen in kaart te brengen. Dit is gedaan met be.

Plan een demo

Leer meer over de uitgebreide methode van Smarticipatie en ontdek samen de kracht van participatie!

David Verweij-1