<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=308277805434935&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Participatie slimmer organiseren?   073 782 02 98

  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Smarticipatie & Mett verrijken participatie

  • 28 mei 2024
  • ONLINE 
  • 12.30 - 13.30
  • Deelname is gratis

SMARTICIPATIE EN METT

Smarticipatie en Mett slaan de handen ineen om de visuele, digitale tools van Smarticipatie nu ook binnen het Mett-platform beschikbaar te maken.

Inwoners betrekken bij de plannen van jouw gemeente, waterschap of provincie is niet eenvoudig. Je moet ruim de tijd nemen om mensen te informeren, nut en noodzaak goed uitleggen en het moet natuurlijk ook gewoon leuk zijn om deel te nemen aan een participatietraject. Laagdrempelig, visueel en liefst locatiegebonden. Zodat inwoners een goed beeld krijgen van de herinrichtingsplannen, de energietransitie of die nieuwe speeltuin en er graag over meedenken.

In combinatie met de zeer uitgebreide functionaliteiten van het Mett-platform – waar online participatie ook een prominente plek inneemt – ontstaat door de nieuwe samenwerking één centrale plek waar alle informatie en lokale belevingsdata bijeenkomen. Volledig veilig én toegankelijk.

Tijdens deze lunch Webinar op 28 mei laten we zien hoe de samenwerking tussen Smarticipatie en Mett in de praktijk werkt en hoe je in drie stappen jouw participatietraject verrijkt.

Mett        logo-smarticipatie-purple

 

WEBINAR HOSTS

Natalie Rohlof
Natalie Rohlof
Relatie Manager Mett
_0003_WYKO
Wyko Coopman
Participatie Consultant

PROGRAMMA

12.20 - 12.30 Digitale inloop

12.30 - 13.30 Webinar

 


IK BEN ER GRAAG BIJ

Plan een demo

Leer meer over de succesvolle methode en digitale tools van Smarticipatie en ontdek samen de kracht van participatie!

AILEEN-1

 

Bekijk onze inspirerende projecten

Nieuw ondernemingsplan - Stadlander

Interview met Bianca Jacobs, communicatiemanager, woningcorporatie Stadlander. Stadlander is in 2023 aan de slag gegaan met een nieuw Ondernemingsplan.

Recreatieonderzoek Nieuw Wulven - Staatsbosbeheer

Met meer dan 1.000 respondenten heeft Staatsbosbeheer afgelopen zomer een uniek inkijkje gekregen in het recreatiegedrag van bezoekers in het park Nie.

Duurzame Polder - Gemeente Oss | Den Bosch

In de Duurzame Polder willen gemeenten Oss en ’s-Hertogenbosch, de provincie Noord-Brabant en het Rijk duurzame energie opwekken met windmolens. Met g.