Weten hoe participatie waardevol wordt?   073 782 02 98

  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Smarticipatie & Mett verrijken participatie

  • 31 Oktober 2023
  • ONLINE 
  • 12.00 - 13.00
  • Deelname is gratis

SMARTICIPATIE EN METT

Smarticipatie en Mett slaan de handen ineen om de visuele, digitale tools van Smarticipatie nu ook binnen het Mett-platform beschikbaar te maken.

Inwoners betrekken bij de plannen van jouw gemeente, waterschap of provincie is niet eenvoudig. Je moet ruim de tijd nemen om mensen te informeren, nut en noodzaak goed uitleggen en het moet natuurlijk ook gewoon leuk zijn om deel te nemen aan een participatietraject. Laagdrempelig, visueel en liefst locatiegebonden. Zodat inwoners een goed beeld krijgen van de herinrichtingsplannen, de energietransitie of die nieuwe speeltuin en er graag over meedenken.

In combinatie met de zeer uitgebreide functionaliteiten van het Mett-platform – waar online participatie ook een prominente plek inneemt – ontstaat door de nieuwe samenwerking één centrale plek waar alle informatie en lokale belevingsdata bijeenkomen. Volledig veilig én toegankelijk.

Tijdens deze lunch Webinar op 31 oktober laten we zien hoe de samenwerking tussen Smarticipatie en Mett in de praktijk werkt en hoe je in drie stappen jouw participatietraject verrijkt.

Mett        logo-smarticipatie-purple

 

WEBINAR HOSTS

Natalie Rohlof
Natalie Rohlof
Relatie Manager Mett
_0003_WYKO
Wyko Coopman
Participatie consultant Smarticipatie

PROGRAMMA

11.50 - 12.00 Digitale inloop

12.00 - 13.00 Webinar

 


IK BEN ER GRAAG BIJ

Plan een demo

Leer meer over de uitgebreide methode van Smarticipatie en ontdek samen de kracht van participatie!

AILEEN-1

 

Bekijk onze inspirerende projecten

Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee doet onderzoek naar hoe de dorpen qua klimaat zo goed mogelijk voorbereid kunnen zijn op de toekomst. Uiterlijk in 2050 verwarmen w.

Denk en doe mee: Gebiedsvisies gemeente Opmeer

De gemeente Opmeer gaat twee centrumgebieden aanpakken; dorpscentrum Opmeer-Spanbroek en Hoogwoud-Oost. In beide gebieden spelen allerlei belangen, id.

Op zoek naar het verhaal van Land van Cuijk

De nieuwe gemeente Land van Cuijk is op zoek naar haar identiteit. Hiervoor is het belangrijk om de verhalen in kaart te brengen. Dit is gedaan met be.