<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=308277805434935&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Weten hoe participatie waardevol wordt?   073 782 02 98

  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Participatieparade

  • 21 maart 2024
  • Basecamp Utrecht
  • 12.30 - 18.30

PARTICIPATIEPARADE 2024

Meld je aan voor de Participatieparade 2024!

Het was dringen bij de participatieparade 2023 en we moesten een flink aantal mensen teleurstellen omdat het helemaal volgeboekt was. Alle reden dus voor een tweede editie! We zien je graag op donderdag 21 maart van 12.30 tot 18.30 uur in Basecamp Utrecht. 

In deze editie van De Participatieparade schudt rapper en schrijver Massih Hutak ons eerst flink door elkaar over het betrekken van de buurt. Als schrijver van het boek ‘Jij Hebt Ons Niet Ontdekt, Wij Waren Hier Altijd Al’ houdt hij ons een -soms ongemakkelijke - spiegel voor.

Daarna kun je deelnemen aan inspiratiesessies die alle facetten van participatie over het voetlicht brengen. Dit jaar kun je drie sessies volgen! Tussendoor kun je op de informatiemarkt alles te weten komen over handige participatietools en -methodes. Smarticipatie is ook weer van de partij.

Eind van de dag ga je naar huis met tips, kennis en inspiratie, zodat jij je volgende participatieklus weer met frisse energie kan oppakken!

✒ Aanmelden kan via departicipatieparade.nl (er is beperkt plek).

   578A1275-af91abe3     

Bekijk onze inspirerende projecten

Recreatieonderzoek Nieuw Wulven - Staatsbosbeheer

Met meer dan 1.000 respondenten heeft Staatsbosbeheer afgelopen zomer een uniek inkijkje gekregen in het recreatiegedrag van bezoekers in het park Nie.

Duurzame Polder - Gemeente Oss | Den Bosch

In de Duurzame Polder willen gemeenten Oss en ’s-Hertogenbosch, de provincie Noord-Brabant en het Rijk duurzame energie opwekken met windmolens. Met g.

Invulling van de Havenkade – Gemeente Assen

Deze zomer heeft de gemeente Assen haar inwoners gevraagd mee te denken over de toekomstige invullen va de Havenkade. Een zeer visuele bevraging. Them.

Plan een demo

Leer meer over de uitgebreide methode van Smarticipatie en ontdek samen de kracht van participatie!

WYKO