Weten hoe participatie waardevol wordt?   073 782 02 98

 • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Clearly.Projects

  • 6 april 2023
  • ONLINE
  • 10.00 - 11.00
  • Deelname is gratis

  CLEARLY EN SMARTICIPATIE

  Burgerparticipatie en omgevingsmanagement in één!

  Smarticipatie en Clearly combineren 'zachte' belevingsdata met 'harde' projectdata. Hierdoor ontstaat een compleet beeld van de leefomgeving dat écht praktisch inzetbaar is. Inwoners en professionals zorgen samen voor een succesvol project!

  Hoe kunnen digitale tools van Smarticipatie worden gecombineerd met Clearly.Projects? Hoe ziet dat er dan uit in een digitale omgeving? En belangrijker nog: wat zijn de voordelen voor de gebruikers?

  Hier vertellen we meer over tijdens deze Webinar. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten we zien wat de meerwaarde is van beide oplossingen.

  SPREKERS

  frank
  Frank van Ballegooyen
  Initiatiefnemer & partner, Smarticipatie
  Casper van Vulpen
  Casper van Vulpen
  Director of sales, Future Insight (Clearly)

  PROGRAMMA

  9.50 - 10.00 Digitale inloop

   

  10.00 - 10.25 Introductie Smarticipatie

  De Smarticipatie tools en methode gaan uit van een ‘full-loop’-model. Dus participatie is er altijd en overal, is maatwerk en kan nooit te vroeg beginnen. Door offline met online participatie te combineren ontstaat snel een visueel beeld op de digitale kaart van wensen en behoeftes van de leefomgeving. En start de samenwerking al voordat het project start.

  10.25 - 10.50 Introductie Clearly.Projects

  Future Insight heeft onder de naam Clearly.Projects een online samenwerkingplatform ontwikkeld voor projecten in de leefomgeving. Door een unieke combinatie van processen en projectdata op een 2D of 3D kaart, biedt Clearly optimaal inzicht en ondersteuning bij projecten. 

  10.50 - 11.00 Q&A


  IK BEN ER GRAAG BIJ

  Plan een demo

  Leer meer over de uitgebreide methode van Smarticipatie en ontdek samen de kracht van participatie!

  AILEEN-1

   

  Bekijk onze inspirerende projecten

  Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee

  Goeree-Overflakkee doet onderzoek naar hoe de dorpen qua klimaat zo goed mogelijk voorbereid kunnen zijn op de toekomst. Uiterlijk in 2050 verwarmen w.

  Denk en doe mee: Gebiedsvisies gemeente Opmeer

  De gemeente Opmeer gaat twee centrumgebieden aanpakken; dorpscentrum Opmeer-Spanbroek en Hoogwoud-Oost. In beide gebieden spelen allerlei belangen, id.

  Op zoek naar het verhaal van Land van Cuijk

  De nieuwe gemeente Land van Cuijk is op zoek naar haar identiteit. Hiervoor is het belangrijk om de verhalen in kaart te brengen. Dit is gedaan met be.