<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=308277805434935&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Participatie slimmer organiseren?   073 782 02 98

 • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Clearly.Projects

  • 6 april 2023
  • ONLINE
  • 10.00 - 11.00
  • Deelname is gratis

  CLEARLY EN SMARTICIPATIE

  Burgerparticipatie en omgevingsmanagement in één!

  Smarticipatie en Clearly combineren 'zachte' belevingsdata met 'harde' projectdata. Hierdoor ontstaat een compleet beeld van de leefomgeving dat écht praktisch inzetbaar is. Inwoners en professionals zorgen samen voor een succesvol project!

  Hoe kunnen digitale tools van Smarticipatie worden gecombineerd met Clearly.Projects? Hoe ziet dat er dan uit in een digitale omgeving? En belangrijker nog: wat zijn de voordelen voor de gebruikers?

  Hier vertellen we meer over tijdens deze Webinar. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten we zien wat de meerwaarde is van beide oplossingen.

  SPREKERS

  frank
  Frank van Ballegooyen
  Initiatiefnemer & partner, Smarticipatie
  Casper van Vulpen
  Casper van Vulpen
  Director of sales, Future Insight (Clearly)

  PROGRAMMA

  9.50 - 10.00 Digitale inloop

   

  10.00 - 10.25 Introductie Smarticipatie

  De Smarticipatie tools en methode gaan uit van een ‘full-loop’-model. Dus participatie is er altijd en overal, is maatwerk en kan nooit te vroeg beginnen. Door offline met online participatie te combineren ontstaat snel een visueel beeld op de digitale kaart van wensen en behoeftes van de leefomgeving. En start de samenwerking al voordat het project start.

  10.25 - 10.50 Introductie Clearly.Projects

  Future Insight heeft onder de naam Clearly.Projects een online samenwerkingplatform ontwikkeld voor projecten in de leefomgeving. Door een unieke combinatie van processen en projectdata op een 2D of 3D kaart, biedt Clearly optimaal inzicht en ondersteuning bij projecten. 

  10.50 - 11.00 Q&A


  IK BEN ER GRAAG BIJ

  Plan een demo

  Leer meer over de uitgebreide methode van Smarticipatie en ontdek samen de kracht van participatie!

  AILEEN-1

   

  Bekijk onze inspirerende projecten

  Recreatieonderzoek Nieuw Wulven - Staatsbosbeheer

  Met meer dan 1.000 respondenten heeft Staatsbosbeheer afgelopen zomer een uniek inkijkje gekregen in het recreatiegedrag van bezoekers in het park Nie.

  Duurzame Polder - Gemeente Oss | Den Bosch

  In de Duurzame Polder willen gemeenten Oss en ’s-Hertogenbosch, de provincie Noord-Brabant en het Rijk duurzame energie opwekken met windmolens. Met g.

  Invulling van de Havenkade – Gemeente Assen

  Deze zomer heeft de gemeente Assen haar inwoners gevraagd mee te denken over de toekomstige invullen va de Havenkade. Een zeer visuele bevraging. Them.