Eerste Hulp Bij Participatie

Clearly.Projects

  • 6 april 2023
  • ONLINE
  • 10.00 - 11.00
  • Deelname is gratis

CLEARLY EN SMARTICIPATIE

Burgerparticipatie en omgevingsmanagement in één!

Smarticipatie en Clearly combineren 'zachte' belevingsdata met 'harde' projectdata. Hierdoor ontstaat een compleet beeld van de leefomgeving dat écht praktisch inzetbaar is. Inwoners en professionals zorgen samen voor een succesvol project!

Hoe kunnen digitale tools van Smarticipatie worden gecombineerd met Clearly.Projects? Hoe ziet dat er dan uit in een digitale omgeving? En belangrijker nog: wat zijn de voordelen voor de gebruikers?

Hier vertellen we meer over tijdens deze Webinar. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten we zien wat de meerwaarde is van beide oplossingen.

SPREKERS

frank
Frank van Ballegooyen
Initiatiefnemer & partner, Smarticipatie
Casper van Vulpen
Casper van Vulpen
Director of sales, Future Insight (Clearly)

PROGRAMMA

9.50 - 10.00 Digitale inloop

 

10.00 - 10.25 Introductie Smarticipatie

De Smarticipatie tools en methode gaan uit van een ‘full-loop’-model. Dus participatie is er altijd en overal, is maatwerk en kan nooit te vroeg beginnen. Door offline met online participatie te combineren ontstaat snel een visueel beeld op de digitale kaart van wensen en behoeftes van de leefomgeving. En start de samenwerking al voordat het project start.

10.25 - 10.50 Introductie Clearly.Projects

Future Insight heeft onder de naam Clearly.Projects een online samenwerkingplatform ontwikkeld voor projecten in de leefomgeving. Door een unieke combinatie van processen en projectdata op een 2D of 3D kaart, biedt Clearly optimaal inzicht en ondersteuning bij projecten. 

10.50 - 11.00 Q&A


IK BEN ER GRAAG BIJ